Over Tuinhappiness

Als copywriter heb ik jaren geschreven voor de meest uiteenlopende bedrijven over evenzoveel uiteenlopende producten. Van make-up tot fitnessapparatuur en van veegmachines tot sport-bh’s (zie copyfy.nl) Maar het allerliefst schrijf ik over de tuin: mijn grote passie. Met deze site maak ik mijn droom waar.

Tuinhappiness is een website die zich bezig houdt met de mooiste sfeerartikelen voor jouw tuin. Hiervoor richt ik me niet alleen op de beste reviews, maar ook op de uitstraling en de kwaliteit van de tuinartikelen. Dit doe ik door informatieve artikelen te schrijven over tips of aandachtspunten voor gebruik. Maar ook schrijf ik reviews over deze producten om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij de aanschaf hiervan.

Over Tuinhappiness

Voor de uitwerking van deze informatie werk ik samen met een klein team. Als tekstschrijver ben ik continue bezig de informatie op deze website te vernieuwen en actueel te houden.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met het selecteren van tuinproducten, waarbij ze zowel online bronnen raadplegen als de artikelen soms zelf testen. Hieruit volgt een lijst van essentiële punten die belangrijk zijn voor jou als tuinliefhebber. Deze gegevens gebruik ik om een top 8 selecteren. Daarnaast schrijf ik tips die betrekking hebben op een bepaald geselecteerd artikel.

Waarom zijn onze tuinartikelen betrouwbaar?

  • Objectiviteit: We beoordelen producten zonder invloed van externe partijen.
  • Kwaliteit: Bij elk artikel wordt het aspect kwaliteit onder de loep genomen.
  • Affiliate-inkomsten: We genereren inkomsten wanneer je via ons een product koopt, wat ons helpt de site up-to-date te houden.
  • Privacy: Je privacy is gegarandeerd; we volgen strikte privacyrichtlijnen.

Heb je vragen?