Vraag jij je af wie Marion is, die naam die je op elke pagina tegen komt? De auteur van alle artikelen op deze website? Ik stel je graag even aan haar voor.

Over Marion

Als copywriter heeft Marion succesvol vele jaren geschreven over de meest uiteenlopende producten en diensten. Van luxe nachtmode tot snijlasertechnieken en van kleding en mode tot coaching bij burn-out klachten. Maar op een dag besloot ze dat ze alleen nog wilde schrijven over de passies die ze heeft, waarvan tuinieren de grootste is.

Na een drukke dag gaat ze het liefst de tuin in om stoom af te blazen. Ze noemt het haar persoonlijke zendo. Met een oppervlakte van 1.000 m2 is er niet alleen van alles te doen maar ook te zien. Bovendien is ze een dierenliefhebber en zijn alle dieren in haar tuin welkom.

Marion noemt tuincentra snoepwinkels. Ze kan er uren rondstruinen. Planten, tuindecoratie, vijverspullen, tuingereedschap, alles wordt nauwkeurig bestudeerd. In de loop van 15 jaar is ze ongemerkt een deskundige geworden op het gebied van tuinieren.

Haar besluit om alleen nog over haar passies te schrijven heeft tot deze website geleid. Schrijven over wat je het liefst doet is geen werk, volgens haar. Haar gevoel voor smaak en kwaliteit in combinatie met haar ervaringen en connecties zorgen voor een eerlijk en betrouwbaar advies en een uitgebalanceerde selectie aan tuinartikelen.

Haar beste tip aan alle tuinliefhebbers:

Maak je niet druk over gevallen blaadjes of onkruid:
de natuur kent geen perfectionisme
dus geniet!

Een impressie van de tuin van Marion:

Heb je leuke tips, suggesties, een vraag misschien?